Blog

2017 HVAD NU ?

Dansk...hvad sker der...

Ja hvad er lige det jeg skriver på danske og ikke på engelsk, jamen det er bare et af mine tiltag for mig selv og mit fotovirke.

Hvorfor så lige det, jo jeg nåede i 2016 til en træthed og umulighed og blev ramt af GAS, samt jeg ikke gad billeder og generelt fotografere, så nyt skulle til og så det engelske ja det jo fint nok men har nogle eller en del som følger med her og de ikke gode til det engelske og ja jeg er fra danmark og snakker dansk, så de små generale indlæg, de bliver på dansk, nogle mere uddybende som skal publiceres andre steder end lige her de bliver på engelsk, og er det tips og tricks, så kommer de nok i engelsk som dansk.

Nytår’s forsæt har jeg det ? Nej egentlig ikke som sådan jo jeg har lidt jeg gerne vil gøre bedre og nogle mål men har aldrig taget dem som nytårs forsæt, men mere ændringer på min vej, ting jeg aldrig fik gjort i 2016 som jeg måske så når i 2017. Jeg ridder aldrig samme dag som jeg sadler, men tager dagene en af gangen og det kan jo pisse en del mennesker af, men stress det ejer jeg ikke og kan da umuligt få dette med den indstilling, så ja 2017 skal være mit år, året med ting jeg gerne vil færdiggøre og ting der skal gøres.

[image_with_animation image_url=”22781″ alignment=”” animation=”Fade In” box_shadow=”small_depth” max_width=”100%”]

Hvad jeg gerne vil opnå i 2017 ?

  • 52 ugers projekt, måtte opgive i 2016 da tiden løb fra mig og den kreative tilgang forsvandt.
  • Tage flere billeder af det jeg kan lide.
  • Mine private projekter skal igang.
  • Lave mindst et billed pr. måned på print.
  • Mindre Facebook som har slugt for meget af ens tid, dermed er min facebook like side også nedlagt.
  • Rejser nået mere og opleve EU inden det for sent.

Ja ikke meget men lidt er det, 52 uger projekt bliver en kæmpe udfordring men tager den i stiv arm.

Håber i forsat vil følge siden her og de ændringer der måtte komme på vejen samt alle de billeder der kommer med tiden, kan i havde et godt nytår og et pragtfuld 2017. I kan stadig følge mig på de nedenstående medier.

Allan Bramsen

Fotografering for mig er en måde at fange tid og et øjeblik, mennesker er mit fortrukne emne, jeg elsker portrætter der fortæller mig en historie, det at være kreativ med lyset om det er kunstig eller er det som kommer igennem et vindue, så ser jeg mig selv som en historiefortæller i billeder.
Keep up with me onMy Website

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *