Allan Bramsen

Fotograf.

For mig er fotografering er en livslang hobby, jeg startede da jeg var ung og har altid nydt det og lære nyt om netop dette fag. Det er mere end en hobby, det er en kærligheden til at fotografering og være kreativ, lære de færdigheder, der kræves for at gøre det, og løbende ajourføring dem som teknologien udvikler sig.

Fotografering for mig er en måde at fange tid og et øjeblik, mennesker er mit fortrukne emne, jeg elsker portrætter der fortæller mig en historie, det at være kreativ med lyset om det er kunstig eller er det som kommer igennem et vindue, så ser jeg mig selv som en historiefortæller i billeder.

Hvad laver jeg:
  • Portræt.
  • Børn.
  • Familie.
  • Gravid.
  • Bryllup.
  • Barnedåb.
  • Konfirmation.
  • Event.

Skrivelse i magasiner jeg har medvirket i.

Hvad siger kunderne ?

“Jeg er så tilfreds med de billeder jeg har fået taget hos Allan!
Jeg har aldrig fået taget professionelle billeder før, og var virkelig spændt på at se hvordan det ville gå. Jeg havde en klar ide om hvilken stil jeg ville have taget billederne i, og den stemning og stil fangede han bare med det samme. Top lækker og behagelig oplevelse! Jeg glæder mig til at modtage mine billeder i print, og jeg kan kun anbefale Allan :-)”

Thea Plechinger

“Hr. Bramsen er på alle måder en fornøjelse at arbejde med 😀 Udover at han leverer et fantastisk resultat hver eneste gang (jeg har skudt med ham to gange nu), så sørger han også for en fantastisk stemning på shootet. Derudover respekterer han 100% ens grænser, og det skaber bare en fantastisk tryghed, som gør at man virkelig kan yde sit bedste. Allan får klart en anbefaling med på vejen! :D”

Sidsel S. Lovewell

“Har skudt med Allan en del gange nu, og har kun ros. Altid nogle hyggelige timer i hans selskab, og nogle helt kanon billeder efterfølgende :)”

Sofie Elena Andersen

“Super dygtig, man føler sig rigtigt godt tilpas i selskab med Allan! Kan kun anbefale ham!”

Anna Gøtz Lund

“Har kun rosende ord at sige om Allan. Han er en skøn person og fotograf at arbejde med. Altid lækre billeder.
Mine allerbedste anbefalinger herfra :)”

Karina Harry