Blog, Nature

Sommeren er på vej

Sommeren er på vej.

Det har regnet, det har blæst, men nu skinner solen, sommeren er på vej.

Det har været længe ventet, det danske vejr har virkelig vist sig fra værste side, dog har vi de sidste dage haft sol og lune og det har gjort at man nu endelig kan komme ud og lufte sit kamera, og  ikke bare inden for i et studie. Siden sidst har jeg udskiftet mit ellers elskede Fujifilm X-Pro2 med sin storebroder X-T2, valget faldte på jeg gerne ville havde en flipskærm samt muligheden for at skyde 4K video, ligeledes er der indkøbt batterigreb til det dejlige hus, jeg er virkelig blevet vild med det over Pro2, den har bare så mange ting som gør det lækkert at bruge i hverdagen. Her er lidt billeder fra de to solrige dage.

Allan Bramsen

Fotografering for mig er en måde at fange tid og et øjeblik, mennesker er mit fortrukne emne, jeg elsker portrætter der fortæller mig en historie, det at være kreativ med lyset om det er kunstig eller er det som kommer igennem et vindue, så ser jeg mig selv som en historiefortæller i billeder.
Keep up with me onMy Website

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *